designed-for-life:

Lake Austin House
Austin, TX

The magic of this house, designed as a “village by a canal,” is in the way it integrates the building and the bayou. Limestone walls shield the house on its narrow site from neighbors. Guests pass through the wall, flanked by a studio and guest house, to reach a boardwalk that runs for more than 200 feet alongside the canal. Near the end of this long pier sits the main house, entered through the screened two-story boathouse. The use of materials and abundant views of the water seamlessly blend the interiors with the exterior.

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s